Midt i natur, lige ved vandet

Huset ligger 50 meter fra stranden(!) i en lille række af 4-5 sommerhuse, som alle har deres egen lille indkørsel fra den lille blinde grusvej, Hjulsporet som løber langs kysten.

Adressen er: Hjulsporet 26, 4780 Stege

Se luftfoto og kort på Google Maps : https://goo.gl/maps/Yqeyzj3NSen

Mod øst ligger et stort sommerhusområde, Råbylille Strand, men det lægger man ikke mærke til. Der kan gå lidt folk forbi på stranden på aftentur, men det er det. Hvis man selv vil gå den vej, kan man gå de 5 kilometer langs stranden til Klintholm Havn på 5 kvarter. Her er en fiskebutik og lidt andre butikker.

Mod vest er det mere ufriseret. Man kan gå hen til det store kvæglandbrug, hvor de laver den gode Møn-is, eller man kan gå længere ad helt øde strande. Efter 1½-2 timer kommer man til Tøveldestenen. Det er en af Danmarks største sten, som man kan vade eller svømme ud til.

Og så rummer Møn jo et væld af spændende seværdigheder, som man kan cykle eller køre til: Klinten med klinteskov og geomuseum, kalkmalerierne i Fanefjord -, Keldby - og Elmelunde Kirke, De åbne gravhøje Klekkende Høj og Kong Asgers Høj, Høvblege - botanisk enestående kalkoverdrev, selve Stege by og meget andet.